Magyarország a csodák forrása

Rólunk

Kedves vendégeink, leendő vendégeink!Szeretne csendes, hegyvidéki tájon pihenni, túrázni, kikapcsolódni?
Akkor mi vagyunk az Ön vendéglátója.

Magunkról röviden annyit; 14 évet éltünk és dolgoztunk Angliában, Észak-Nyugat Londonban. Zalán fiunk itt született, 2011-ben.
Sokat gondolkodva arra jutottunk, kicsit nyugodtabb, talán még lassúbb környezetben szeretnénk ha felnőne.

Erre a legalkalmasabbnak találtuk a Bükk-hegy ölelésében fekvő, 1200 fős lakosú kis települést, Bükkszentkeresztet.
2018. Augusztusában hazaköltöztünk Magyarországra. Zalán már itt kezdte az általános iskolát.
2019. tavaszán megszületett Virág kislányunk is.

Vendégeinket nyugodt, csendes, családias környezetben várjuk.

Családi környezetben várunk mindenkit, aki pihenni, relaxálni és kirándulni vágyik ezekben a rohanós hétköznapokban.


Vélemények

Köszönjük visszajelzéseiket, hálásak vagyunk!


Marcsi és Zobor Pákozdról

"Kedves Anikóék! Köszönjük szépen ezt a színvonalas szállást, minden elismerésünk! Reméljük , vissza tudunk majd térni más évszakban is, hisz ez a környék számunkra felfedezésre vár. Sok látogatót, vendéget kívánunk 2022-re!"

2022.01.01.

Árpi, Viola, Árlen

"Kedves Anikó és Családja! Egy egész regényt írhatnék az itt eltöltött rövid 3 napról, mindennel megvoltunk elégedve, ahogy mindenki mi is így vagyunk vele, Ti vagytok az eddigi legjobb szállásadók! Köszönjük ezt a kis időt amit eltölthettünk nálatok és szives örömest jövünk legközelebb is."

2021.12.28-30.

Zoli és Zsóka

"Ti vagytok a LEGJOBB szállásadók!"

Laci, Kriszti, Noémi, Laura

"Kedves Anikó! Fantasztikusan éreztük magunkat Nálatok! Anikó, Te a mindent megoldó szállásadó vagy! Külön köszönjük , hogy segítséget nyújtottál abban, hogy ételallergiás gyermekünkre ne kelljen főznöm a nyaralás alatt! Hálásak vagyunk , hogy bizonytalan érkezésünk ellenére megvártad jelzésemet, hogy mégis tudunk jönni. Biztos ajánlani fogunk Benneteket az ismerőseinknek, valamint Tamás szomszédotok kifőzdéjét is!"

2021.08.13.

Szeretettel:
Kerepesiné Kati

"Kedves Anikó és Roland! Nagyon szívesen és örömmel jöttünk el hozzátok az idén is hisz ilyen tiszta és vendégszerető hely nem nagyon van az országban. Szeretnénk még máskor is eljönni hozzátok és csak tiszta szívből tudunk ajánlani titeket mindenkinek."

Debrecenből Gabica és csapata

"Kedves Anikó és családja! Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Minden nagyon szép és tiszta, illetve felszerelt. Pozitívum , hogy nagyon kedvesek és rugalmasak vagytok. Ha erre járnánk itt szeretnénk megszállni nálatok."

2021.09.05.

Marcsi és Dezső

"A szállás keresésekor véletlenül találtunk Rátok. Viszont nagyon örülünk, hogy itt szállhattunk meg, mert minden igényünket kielégítette. Kényelmes, ízléses, barátságos légkör fogadott az első perctől fogva. Családias hangulatban teltek itt a napjaink. Biztos, hogy ajánlani fogom másnak is, és ha erre járunk újra itt szállunk meg. Köszönjük a lehetőséget!"

2021.04.11.

Fanni
(Budapest)

"Kedves, segítőkész szállásadók. Tiszta, csendes szálláshely. Remek kiindulópont túrázáshoz."

Középkorú pár

"A legkedvesebb és legfigyelmesebb vendéglátók, akikkel valaha találkoztam. Modern, kényelmes, nagyon tiszta szoba, tökéletesen felszerelt közös konyha, ahol tényleg minden van, még szárítógép is! Olyan részletekre figyelnek, mint pl. sebtapasz, de ha nem vittünk volna magunkkal mondjuk kávét, az is volt a szekrényben. Programajánlásban is lehet rájuk számítani bátran."

Ildi és Feri
(Balatonfüred)

"Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a "házikóra"! Minden új, friss, praktikusan berendezve, tisztaság mindenütt. A házigazdák nagyon kedvesek, figyelmesek. Mi biztosan jövünk hamarosan, valószínű már a nagy családdal."

Kati, Zsolt, Anita, Máté
(Budapest)

"Hihetetlenül jó hely, szép, tiszta, kényelmes, Anikó kedvessége, figyelmessége, odafigyelése és pogácsája páratlan. Legközelebb is biztosan ide jövünk, ha errefelé kirándulunk!"

Irén

"Bükkszentkereszt eddig is a kedvenc kirándulóhelyünk egyike, de szálláshelyet most találtunk igazán barátságosat, egyedit. A ház gyönyörű, kényelmes, minden igényt kielégítő. A háziak kedvesek, barátságosak. Köszönjük, hogy itt lehettünk!"

Emese és János
(Debrecen)

"Fantasztikus hely, csodálatos környék, vendégszerető házigazdák. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Éva és Imre
(Nagyvisnyó)

"Csak egy éjszakát töltöttünk itt, és az idő sem kedvezett, hisze esett az eső, de jó volt itt lenni. Minden ízléses és szép! Mint szintén szállásadó, tudom, hogy sok munka és odafigyelés van ebben a szálláshely létrehozásában. További sok sikert, sok megelégedett vendéget kívánunk."

Éva és Attila

"Három éjszakát töltöttünk itt. Mindenféle tekintetben meg voltunk elégedve mindennel. A vendégszeretet az ellátottság, a nyugalom. Kívánunk Nektek jó egészséget, sok örömöt, sok sikert és boldogságot."

Nehr család
(Pécs)

"Véletlenül akadtunk a szállásra, hihetetlen 3 éjszakát töltöttünk Nálatok! Csodás szállás, gyönyörű környék! További sok sikert és minden jót kívánunk!
Visszatérünk! :)"

Dalma és Olivér
(Pécs)

"Nagyon élveztük az itt eltöltött 5 napot. Nagyon sok kellems csalódás ért minket, főként a szállás felszereltsége és a helyi emberek kedvessége miatt. Köszönjük szépen a rugalmasságot, a vendégszeretetet és mindenképp ajánljuk az ismerőseinknek, barátainknak! Illetve még mi is vissza fogunk látogatni."

Eszter, Zoli és Fanni

"Ez az a hely, ahol vendégnek érezheti magát az ember. Ez az a hely, ahol gyerekként. Ez az a hely, ahol minden apróság számít. Ez az a hely, ahol átölel a szeretet mind a falu, mind a házigazdák részéről. A természet a szépségével mindenkit lenyűgöz, elgondolkodtat, megnyugtat. Köszönjük, hogy itt lehettünk."